Ana içeriğe atla

4 MAYIS 2015 DOLUNAY

4 MAYIS 2015 AKREP BURCUNDAKİ DOLUNAYIN ETKİLERİ

Merhabalar, artık instagramdan böyle şeyleri ayrıntısıyla yazmakta zorlandığım için blog üzerinden sizinle paylaşmak daha mantıklı geldi :) Hadi o halde akrep dolunayının etkileri nelermiş önce genel hatlarıyla sonra da burçlara etkisine bakalım.

-Dolunayın etkilerini aslında birkaç gün önceden hissetmeye başlasak da bugün ve yarın en yoğun olarak hissedip 11 mayısa kadar da etkisinin daha da azaldığına şahit olacağız. Akrep burcu astrolojide gizemi, ruhsal çalışmaları, cinselliği, kıskançlığı, hırsı sembolize eder ve su grubundan birinde dolunay oluşu sularla ilgili problemlere, sel baskınları, yağışlara, denizlerle ilgili haberlere işaret edebilir. Bu süreçte hamile kalmak çok daha kolaydır, bu anlamda hem dikkatli olunabilir hem de hamile kalmak isteyenler varsa bu süreci değerlendirebilir.  Cinsel problemleri, hastalıkları, üreme organlarında sorunları olanlar bu süreçte tedavi olursa şifa bulabilir. Keza bu süreçte tutku, şehvet vs daha çok artar.

-Dolunayın yöneticisi marsın da boğa burcunda oluşu ekonomik konulara işaret ediyor. Bu dolunay süresince fırsatlara, değişimlere açık olun. Ekonomik anlamda iyi fırsatlar, bir ferahlama söz konusu olabilir ancak ülkedeki ekonomik problemlerin, dolar yükselişinin hemen durması söz konusu değil gibi sadece biraz daha hafif seyredebilir.

-Bu dolunay ülke gündeminde çocukları, sanatçıları, ekonomiyi etkileyebilir. Özellikle sanatçılarla ilgili haberler alabiliriz. Çocuklarla ilgili çok hoş olmayan bazı haberler olabilir, çocuk sahibi olanlar çocuklarıyla daha çok ilgilenmeli. Ülke ekonomisinde yurtdışıyla bağlantılı işlerden ötürü değişiklikler meydana gelebilir. Belki zam vs olabilir. Ayrıca akrepte oluşu ölüm konularına da dikkat çekmekte.

-Biliyorsunuz yeniay yeni başlangıçlar demekken dolunay serbest bırakma, rahatlama demek. Her ne kadar biraz zorlayacak gibi olsa da sonunda şans ve yeni fırsatlar getirecek bir dolunay bu. Size değişimin sinyallerini veriyor. Yeniliğe ne kadar açık olursanız bu dolunayın enerjisinden o kadar faydalanacaksınız diyebiliriz.

-Ayrıca dolunaydan sonra diyete başlamak için de çok uygundur aklınızda bulunsun. Ve bu dolunay akrepte gerçekleştiği için su tüketiminizi de arttırmanız sizin yararınıza olacaktır.

Şimdi gelelim dolunayın hangi burcu nasıl etkilediğine.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Dolunay sizin için zorlu da olsa şansa dönüşecek bir enerji barındırıyor. Özellikle maddi konularda miras, nafaka, maaş, burs, kredi vb gibi sizin yararınıza olacak gelişmeler söz konusu. İş, kariyer, sosyal statü, prestij, para ne derseniz deyin bu konularda çok olumlu bir sürece girdiğinizi söyleyebilirim. Sadece harcamalarınızı biraz kontrol etmeli, maddi konularda risk almamaya özen göstermelisiniz. Aşk konusunda eğer hoşlandığınız birisi varsa başta karşılık göremeyebilir dolunay sonrası bir karşılık bulabilirsiniz. Evli olanlar hamile kalabilir. Çocuğu olanlar onlarla ilgili değişik ama olumlu haberler duyabilir. Çocuklarınızı ödüllendirin derim. Aile, yuva, yerleşim ile ilgili konular gündeme gelebilir, hatta bu konularda olumlu gelişmeler söz konusu. Arkanızdan dedikodu döndüğünü öğrenebilir, düşman dost kim iyice idrak edebilirsiniz. Tavsiyem soğukkanlı olmanız ve takmamanız yönünde.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Dolunay ortaklıklara, iş yaptığınız kişilere dikkat edin diyor. Bu süreçte iş yaptığınız kişilerle bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Hemen işi ya da ortaklığı feshetmek yerine anlaşma yoluna gidebilirsiniz. Ayrıca dost kim düşman kim siz de ayırt etmeye başlıyorsunuz. Bu anlamda da bu hafta biraz gergin olabilirsiniz, sakin olmaya çalışın. Aşk anlamında yeni insanlarla tanışabilirsiniz, iyi tanımaya çalışın. Evli olanlarsa eşlerinin gizemli yapısından endişe duyabilir ancak üstüne gitmemeli onu anlamaya çalışmalısınız. Para anlamında da kazançlı bir süreç olacak sizin için. Ticaret, satış pazarlama, yayıncılık veya uluslararası alanda işler yapanlar için olumlu bir sürece girdiklerini söyleyebilirim. Hazirana kadar da deniz yolculukları veya deniz kenarına seyahatler gündeme gelebilir. Daha çok gezebilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Tavsiyem abartılı davranışlardn kaçınmanız ve harcamalarınızı kontrol etmeniz yönünde.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Dolunayla beraber iş hayatında yaşadığınız rekabetlerden, düşmanlıklardan ne kadar da sıkıldığınızı anlayacaksınız. Sağlık anlamında bazı hoş olmayan gelişmeler olabilir belki ama sonucunda bir şey yok, merak etmeyin. Koşturmacalardan sağlığınızı ihmal etmiş olabilirsiniz bu yüzden biraz dikkat edin derim. İş konularında belirsizlik yaşayanlar varsa bunu artık belirgin bir hale getirmeli. Dolunay süresince yeni iş projeleri, iş görüşmeleri gündeme gelebilir ve bunlar olumlu sonuçlanacaktır. Para konusunda bir yükseliş söz konusu özellikle de yeni girişimler kazançlı sonuçlar doğurabilir. Maddi anlamda olumlu destekler söz konusu. İstenilen kredi, burs vs bulunabilir, ev alım satımı yapılabilir veya ev değiştirebilir. Yalnız arkanızdan bazı dedikodular dönüyor olabilir, çok da aldırmayın derim. Aşk anlamında bir karar vermeniz, değişime gitmeniz gerekebilir. Tavsiyem bu hafta insanlar sözlerinize daha da dikkat etmeniz yönünde zira sizi yanlış anlama, alınganlık durumu çokça baş gösterebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Dolunayla beraber hayallerinizin daha da hızlı gerçekleştiğini göreceksiniz. Dolunay size adeta sahneye çıkın diyor. Özellikle sahnede olanlar, sanatçılar yeni projelerle karşılaşabilir. Aşk anlamında hazirana kadar olumlu bir sürece giriyorsunuz, yeni bir duygusal aşk ilişkisinde kendinizi bulabilirsiniz. Evli olanlar çocuklarıyla ilgili ilginç ama sevindirici haberler duyabilirler. Arkadaşlarla aranızda bazı gerginlikler olabilir konuyu uzatmamaya özen gösterin. Maddi anlamda kazançlı bir hafta ancak dolunay size kilo aldırabilir o yüzden hazirana kadar dikkat edin derim zira venüs de yengeçte olacak hazirana kadar. Ayrıca dolunayla beraber biraz ego patlaması da olabilir, dikkat etmekte fayda var. Tavsiyem biraz hayatı akışına bırakmanız ve sahnede olmaktan korkmamanız yönünde.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Biliyorsunuz jüpiter 12 ağustosa kadar aslan burcunda ve jüpiter şans, bereket gezegeni demek. Hani nerede şans, bolluk dediyseniz dolunayla beraber jüpiter etkisini daha da çok hissedecek, mutlu, şanslı bir döneme girdiğinizi anlayacaksınız. Özellikle iş/kariyer ve para konularında büyüme, kazanç söz konusu. Yeni işler, iş görüşmeleri, yeni projeler gündeme gelebilir ve olumlu sonuçlanır. Arkadaşlardan iş anlamında destek görülebilir. Yurtdışı konularında da işler tıkırında gidebilir. Ancak aile konusunda bazı zorluklar, sıkıntılar olabilir. Ev/şehir değiştirme konuları gündeme gelebilir. Eğer siz yer değiştirmek istemiyor fakat aileniz istiyorsa ve bu süreçte böyle bir değişim yaparsanız mutlu olmayabilirsiniz, tavsiyem beklemeniz yönünde. İkili ilişkilerde bu tarz bazı huzursuzluklar, sorunlar meydana gelebilir hazirana kadar ancak siz alttan almaya bakın. Aşk anlamında ise duygular kolay ifade edilemeyebilir bu yüzden bazı platonik aşklar gündeme gelebilir. Tavsiyem bu hafta ilişkilerde sakin olmanız ve işe odaklanmanız yönünde.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Dolunayla beraber biraz karamsar olabilirsiniz. İnsanların arkanızdan iş çevirdiğini, dedikodu yaptığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Size zarar vermek isteyen insanlar olabilir dikkatli olmalısınız. İş/ kariyer anlamında ise olumlu bir sürece giriyorsunuz. Emek verdiğiniz iş/projeden çok olumlu sonuçlar alıp, takdir görebilirsiniz. Yarım bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu hafta yazı, yayıncılık alanını da etkilediği için yarım kalan yazılar tamamlanabilir veya kitap basmak için yayınevleriyle görüşülebilir. Hayatınız hazirana kadar canlanmaya başlıyor; davetler, düğünler, organizasyonlar artıyor; yeni insanlarla tanışmaya başlıyorsunuz. Bu hafta yolculuklarda istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Aşk anlamında sorunlu bir ilişkiniz/ evliliğiniz varsa ve tüm sorunlara rağmen ayrılmamışsanız biraz daha bekleyebilirsiniz zira bu süreçte sevgiliniz/eşiniz size daha da bağlanabilir ve sevgisini daha çok hissettirebilir. Para konularında kazancınız artmasına rağmen para iadesi gerektiren durumlarda veya hukuki meselelerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama genel olarak bu haftayla beraber hayatınızdaki sıkıntılar, engeller azalmaya başlıyor. Tavsiyem daha soğukkanlı olmanız yönünde.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Dolunayla beraber maddi anlamda bir iyileşme söz konusu. Daha elit çevrelere katılabilirsiniz. Para konularında kazançlı gelişmeler söz konusu ancak banka, vergi konuları vs ile ilgili genel bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş anlamında olumlu bir süreç; yeni iş pozisyonu/ terfi, iş teklifleri olabilir. Gerçekleştirmek istediğiniz bir hayaliniz varsa bunun için artık adım atabilirsiniz. İş ortamından biriyle tanışıp ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişki anlamında ise biraz kararsız olacağınız bir dönem bu, dikkat etmekte fayda var. Ayrıca sağlık anlamında dikkatli olmalısınız, üreme organlarında bazı sorunlar olabilir. Tavsiyem nasılsa bir yerlerden para geliyor diye maddi konularda risk almamanız yönünde.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Dolunay size değişmeniz ve harekete geçmeniz gerektiğinin sinyallerini veriyor. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz bir nevi kendinize dönüş de diyebiliriz. Başarılı olmak adına risk alabilirsiniz. Yeni iş projeleri de gündeme gelebilir. Yeni gelir kaynakları, prestijli insanlardan destek söz konusu. Aşk konusunda uzun zamandır açılmayı beklediğiniz biri varsa ona açılmanız anlamında da destekliyor sizi. Evliyseniz ve çocuk yapmak istiyorsanız dolunayı değerlendirin derim. Eğer böyle bir isteğiniz yoksa da dikkatli olun hamileliğe açıksınız. İlişkisi olanlar sevgililerine karşı daha sinirli olabilir. İlişkiler ciddiye binebilir, evlilik çanları çalabilir. Arkadaşlardan, akrabalardan gerekli destekleri görebilirsiniz. Kardeşlerle, yakın akrabalarla ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Hukuki konularda da olumlu sonuçlar söz konusu. Tavsiyem şanslısınız ama bu şansa kendinizi kaptırmamanız yönünde.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Dolunayla beraber dost düşman ayrılıyor. Arkanızdan dönen dolapları fark edebilirsiniz. İş/kariyer anlamında olumlu bir sürece giriyorsunuz yeni iş teklifleri, terfi, maaş artışı vb olabilir; karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz, bu eş ya da ortak olur. Ancak ödemeler vs konularında bazı sıkıntılar olabilir, kredi ihtiyacı duyabilirsiniz bunları da bir şekilde hallediyorsunuz. Yeni bir şeyler satın alma konuları gündeme gelebilir. Bu ara tahammülünüz eksilerde, biraz kendi kabuğunuzda takılmak istiyor gibisiniz. Ayrıca sağlığa dikkat etmelisiniz, beslenme konusunda farklı şeyler denemek sizi rahatsız edebilir, mide sorunları yaşayabilirsiniz. Aileden biriyle ilgili olumsuz bir konu meydana gelirse pozitif ve yapıcı olmaya çalışın. Aslında olumsuz gibi görünen bu olay olumlu sonuç doğurabilir. Tavsiyem bu hafta beklentilerinizi normalize etmeniz ve maddi konularda risk almamanız yönünde.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Dolunay sizi ilişki anlamında etkiliyor. ilişki konularında gergin ve hassas olabilirsiniz. Eğer sorunlu giden bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Sevgiliniz/eşinizden egolu, bencil tavırlar görebilirsiniz biraz daha sakin olmalı net bir karar vermeye çalışmalısınız. Eğer iyi giden bir ilişkiniz varsa ilişkiniz ciddiyete binebilir. söz, nişan, evlilik vb konuları gündeme gelebilir. Hayatında biri olmayanların ise hazirana kadar arkadaş vs vasıtası ile hayatına biri girebilir. Arkadaşlarınızdan birinin size karşı farklı duygular beslediğini öğrenebilirsiniz. Eğer dolunay süresince hayatınıza biri girerse bu tutkulu bir ilişki olur. Maddi konularda gelirinizi arttırıcı destekler var. Önemli sınavlardan, görüşmelerden olumlu sonuç alabilirsiniz. Tavsiyem size değer vermeyen ilişkileri -sevgili ya da arkadaş- hayatınızdan uzaklaştırmanız yönünde.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Dolunay size artık harekete geçin ve kadere teslim olmayın diyor. İş/kariyer konularında seçim yapıp hayatınızı farklı bir yöne çevirebilirsiniz. Bu konularda olumlu sonuçlar söz konusu: terfi, iş teklifi, iş değişikliği, yüksek mevkilerden destekler vb gibi. Maddi anlamda da gelir artışları olabilir. İstenilen kredi bulunabilir. İş sorumluluğunuz biraz artacak gibi ancak iş arkadaşlarınız size gerekli desteği sağlayacak. Zor zamanınızda yanınızda olan dostlarınızı gördükçe de keyifleneceksiniz. Aileniz de size fazlasıyla destek olacak. Aşk konularında ise biraz kararsızlık yaşayacak gibisiniz. Çevrenizdeki insanların kalbini kırmamaya çalışın. Ayrıca sağlığa da dikkat. Yeni bir beslenme şekli edinilebilir veya spora başlanabilir. Tavsiyem patlayacak noktaya geldiğiniz anda her şeyi tek başınıza halletmek yerine yardım istemeniz yönünde.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Dolunay size artık iş konusunda atağa geçmeniz ve birini seçmeniz gerektiğini söylüyor. Gelen teklifleri artık değerlendirin derim. Eğer yurtdışında bir kariyer imkanı söz konusu olursa bunu da değerlendirmeniz olumlu olacaktır sizin için. Ayrıca üst düzey kişilerden de destek görebilirsiniz. Gelirlerinizde bir artış söz konusu. Aşk anlamında artık hayatınıza biri girebilir. Kimileri ilişkilerini ciddiyete bindirebilir. Evli olanlar da çocuk istiyorsa hamile kalabilirler. Eğer çocuk düşüncesi yoksa da hamilelik konusunda dikkatli olunmalı. Yeni yolculuklar söz konusu olabilir. Özellikle sahnede veya görsellik, yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olunabilir. Bu anlamda bazı sanatçı, oyuncular da göz önünde olabilir, yeni projelerle ekranlara gelebilir. Biraz kendi içinize dönebilir, duygusal yazılar yazabilirsiniz ya da bu tarz şeylere meyledebilirsiniz. Tavsiyem yakınlarınıza karşı daha ılımlı olmanız yönünde.

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol kazançlı ve aşk dolu bir hafta dilerim. Çok sevgiler :)






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi