Ana içeriğe atla

16 HAZİRAN 2015 17.05 İKİZLER BURCUNDA YENİAY



16 HAZİRAN 2015 17.05 İKİZLER BURCUNDA YENİAY

Bu yeniayın konusu “Harekete geç!” .

Biliyorsunuz 13 haziranda merkür ikizlerde düz seyrine geçti ve 19 mayıstan bu yana iletişimde meydana gelen kopukluklar 13 hazirandan itibaren son buldu. Artık kendimizi daha net ifade edebileceğiz. Bu yeniay da ikizlerde gerçekleşiyor yani yeniayın ana konusu iletişim, harekete geçme, kalple mantık arasındaki gelgitlere son verme diyebiliriz özetle. 

Yeniay her zaman yeni başlangıçlar demek olmayabilir ancak bu sefer ki yeniay gerçekten yeni başlangıçlara işaret ediyor. Eğer artık kanayan yaralarınız, kangren olmuş ilişkileriniz varsa bunları bitirip yeni bir başlangıç yapabilir, hayatınıza yeni birini sokabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu anlamda olumlu gördüğüm bir yeniay. 

Tabii ikizlerde oluşu bu yeniayın merkür etkisinde olduğunun işareti. Zaten merkür de şu anda evlilik ve ortaklık evinde Satürnle karşıt etkileşimde. Bu demek oluyor ki öyle hemen her şeye inanmayacağız. Biri bir şey söylediğinde neden söylediğini, altındaki nedeni araştıracağız, kolay kolay kabulleneceğe de benzemiyoruz. İlişkiler anlamında özellikle çok daha cesur olacağız ve duyduğumuz olumlu/olumsuz her şeye inanmayacağız. Bunu hem duygularımız hem de mantığımızla analiz etmeye çalışacağız, bu anlamda da olumlu bir dönem. 

Dikkat etmemiz gereken nokta bu yeniay marsla da etkileşim halinde dolayısıyla şiddetli duygular bizi aceleciliğe itebilir. Bazı şeylere hemen atılmak isteyeceğimizden kazalar, sakarlıklar olabilir bu yüzden yeni bir adım atarken acele etmemeli, sabırlı olmalıyız. 

Ülke gündemini ise özellikle gençler, ulaşım, iletişim, haberleşme, yabancılarla ilişkiler, sanatçılar üzerinden etkileyecektir. Toplumsal konularla ilgili yeniden düzenlemeler yapılabilir, askeri gelişmeler olabilir, hukuki konularda gerilimler yaşanabilir, belki ülke anlamında suikast girişimleri vs olabilir, minik ölçekli depremler de olabilir. Ayrıca partiler arası iletişimin yoğun olacağı bir döneme de işaret ediyor, bu koalisyona zemin hazırlayan bir yeniay olabilir ülkemiz için. Yine iletişim araçlarına özellikle sosyal medyada bazı yasaklamalara sebep olabilecek bir yeniay gibi. Henüz ortaya çıkmamış görüntüler, ses kayıtları da ortalığı karıştırabilir veya bu tarz konular gündeme gelebilir. 

Yeniay en çok bugün hissedilecek, 23 hazirana kadar da etkisi azalarak devam edecektir. 

Şimdi bir de burçlara göre etkilerinden bahsedelim. Lütfen yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyiniz. 

KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ

Eğer geçtiğimiz haftalarda sürekli aksilikler beni buldu, birçok şeyi erteledim diyorsanız bu yeniay sizin için güzel bir başlangıç olabilir. Sadece aceleci olmamaya çalışın. Özellikle de iletişim kanalınızı etkilediği için yanlış anlaşılmalar olabilir ancak bu yeniay size yanlış anlaşılmaları düzeltmeniz için bir imkan tanıyacaktır. Ev, yerleşim, aile konularında da gelişmeler olabilir. Artık önünüze bakmalı ve daha sabırlı olmalısınız. Ayrıca acelecilik sizde sakarlığa, ufak tefek kazalara sebep olabilir bu yüzden arabalarınızın bakımını yaptırmadan trafiğe çıkmayın, dikkatli olun.

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA

Bu yeniay sizi finans alanında etkileyecek. Artık gelir ve giderlerinizi gözden geçirip harcamalarınızı kontrol altına almanın vakti geldi. Kariyer konularında da olumlu gelişmeler var. Seyahatler gündeme gelebilir, özellikle arkadaşlarla tatil planları yapılabilir. Yalnız bu süreçte dikkat edilmesi gereken üstlerinizle veya ebeveynlerinizle tartışmamak olacaktır. İletişim problemi yaşadığınız insanlar varsa da bu süreci fırsat bilip, onlarla iletişime geçebilirsiniz. Cesaretinizin de arttığı bir süreç bu, duyguları dile getirmenin artık zamanı mı ne.

İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER

Bu yeniay sizin burcunuzda gerçekleştiği için iletişim konularında en çok siz etkileneceksiniz belki bazı gerginlikler, hayalkırıklıkları yaşatabilir bu yeniay size. Ancak artık eskisinden daha da kararlısınız. Özellikle iş, kariyer, maddi konularda elinizi attığınız işi sonuçlandırmadan bırakmayacaksınız. Kariyer anlamında başarı gözüküyor. Kazanç artışı, yeni bir iş belki terfi gibi.  Bu yeniay ilişkilerde gerginlikle sebep olabilir ama sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Elektronik, teknolojik aletlere dikkat ve trafikte de dikkatli olun. 

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ 

Bu yeniay size bazı şeyleri durup düşünme fırsatı yaratacak. Nerede yanlış yaptım veya eğitim, kariyer konularında eksiklerim nerede, neler yapmalıyım dedirtecek cinsten. Artık bir karar vermenizin vakti geldi. Psikolojik anlamda bazı zorluklar yaşanabilir ancak umutsuz günler geride kalıyor, yıldızınız yükseliyor. Bu süreçte rüyalarınıza dikkat edin, size mesaj vermek istiyor olabilir. Ayrıca alerjik reaksiyonlar da olabilir bu süreçte o yüzden önleminizi alın, yediklerinize veya güneş alerjisi de olabilir bu, dikkat edin. 

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN

Bu yeniay sizin sosyal çevrenizi, arkadaşlıkları, aşk ve çocuklar alanınızı etkiliyor. Hayatınıza yeni birileri katılabilir veya hayatınızdan bazı insanları, arkadaşlıkları çıkarabilirsiniz. Bu süreçte aslında kiminle olmak, kimleri yanınızda istediğinize karar vermelisiniz. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hem de eğer çocuğunuz varsa onun sağlığına özen göstermeniz gereken bir süreç. İlişkilerde gerginlikler, yanlış anlaşılmalar olabilir ancak sakin kalmalısınız. Arkadaşlarla da tartışmamaya özen göstermelisiniz. Eğer eskisinden daha kararlı olursanız hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK

Bu yeniay sizi iş/kariyer anlamında etkileyecek. Eğer bir türlü istediğiniz ilgili, terfiyi, takdiri göremediyseniz bu yeniayla beraber görebilirsiniz. Ertelediğiniz her ne varsa cesaretli olun ve güzelce karar alın, böylece başarı kaçınılmaz. Yalnız bu süreçte iş anlamında daha fazla yorulabilirsiniz, üstlerinizle tartışmamaya özen gösterin. Hayallerinize ulaşmak için önemli kişilerden destek görebilirsiniz. Sadece acele bir karar almayın, daha net olun. Maddi konularda da beklenmedik gelişmeler olabilir. Ev ve ev konularıyla daha çok ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ

Bu yeniay size yeni yurtiçi/yurtdışı eğitimler, yüksek lisans, seyahatler göstergesi olabilir. Yapmak istediğiniz ama bir türlü yapamadığınız her ne varsa harekete geçin. Hukuki, resmi konularda belki stresli bir dönem olabilir ancak tavsiyem üstlerle, resmi makamlarla tartışmaya girmemeniz. İş/kariyer konularında önemli kişilerden destek görebilirsiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler varsa değişim startı verebilirsiniz. Yeni bir iş, terfi göstergesidir fakat hak ettiğinizi karşı tarafa ispatlamanız gerekebilir, o yüzden elinizden geleni yapın. 

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP

Bu yeniay sizi biraz öfkeli, gergin biri yapabilir. Sevdiklerinize karşı daha özenli olmalı, kelimeleri dikkatli seçmelisiniz. Maddi konularda endişeli bir hal alabilir sizi ama endişelenmeyin destekleyici gelişmeler var. Önemli kişilerden iş/kariyer ve maddi konularda destek görebilirsiniz. Aslında harcamalara da dikkat etmek lazım gelir ve giderler karşılıklı görünüyor. Bankayla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir, kartlarınıza dikkat edin. Seyahat planları yapılabilir. İlişkilerde daha gerçekçi davranmaya özen gösterin, karşı taraftan olmayacak şeyler istemeyin veya onu değiştirmeyin. 

YAY VEYA YÜKSELEN YAY

Bu süreçte ilişkisi olanlar karşı tarafın beklentilerinden ötürü kendini sıkışmış hissedebilir tavsiyem uzaklaşıp, ara vermek yerine bunu ona açıkça belirtmeniz. Bu süreçte yanlış anlaşılmalar olabilir. Ancak daha enerjik olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Maddi konularda ve yerleşim, ev konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz. Çok çaba sarf etmeden bir yerlerden kazanç elde edebilirsiniz. Banka krediler, alacak verecek konularında güzel bir süreç, açığınızı da rahat kapatacaksınız. İlişkilere dikkat, net bir karar sürecine giriyorsunuz. 

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK

İş konusunda beklentileriniz varsa artık adım atmalısınız, kaderim buymuş diyip kabullenmemelisiniz. İş koşullarınız da değişebilir belki yeni bir iş veya işte sorumlulukların artması gibi. Yalnız biraz sabırlı olmalı, acele hareket etmemelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla özellikle iş/eğitim çevresinden insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Bir süredir yoğun koşturmacadan ötürü sağlığınızı ihmal etmiş olabilirsiniz, özen gösterin. Eğer hayatınızda biri yoksa hayatınıza biri girebilir, yeni bir ilişkiye başlanabilir.  Enerjinizi iyi dengeleyin. 

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA

Bu süreçte kaynaklarınızı dikkatli kullanmaya özen gösterin. Bir türlü gerçekleştiremediğiniz bir tatil varsa bunu gerçekleştirebilirsiniz. Enerjinizi düzgün kullanmanın tam da zamanı. İkili ilişkilerde her iki taraf da baskın olduğu sürece gerginlikler normaldir, dolayısıyla baskınlığınızı azaltmaya bakın. Bu süreçte iş yoğunluğunuz olabilir, kendinizi halsiz hissedebilirsiniz.  Bu yüzden sağlığa dikkat edin. İlişkisi olmayanlar için flörtlü, aşklı günler yakındır. Belki ikili ilişkilerde birkaç kişi arasında kararsızlık yaşanabilir, gerçekçi olmalısınız. 

BALIK VEYA YÜKSELEN BALIK

Bu yeniay sizi ev, aile konularında etkileyebilir. Belki yeni bir ev, taşınma veya tadilat. Aileyle tartışmamaya da özen gösterin. Ertelediğiniz her ne varsa harekete geçin. Sanatsal, yaratıcılık gerektiren konularda da olumlu bir sürece giriyorsunuz. Eğer hayatınızda biri yoksa hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Ancak ilişkisi olanlar gerginliklere karşı aşırı sert bir tutum izlemesinler. Enerjiniz fazla olacağı için bunu dışarı atmanız gerekecek bu yüzden yalnız kalmayın, sosyalleşin. İş/kariyer konularında gerginlikle, stresle mücadele etmeniz gerekebilir. 

Tüm burçlara yeniaydan en olumlu şekilde faydalanabilmelerini, daha güzel başlangıçlar yapabilmelerini dilerim…

Sevgilerimle,
AstroSero




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi