Ana içeriğe atla

2 TEMMUZ 2015 OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ




2 temmuz perşembe günü sabah 05:20 sularında oğlakta bir dolunay meydana gelecek. Biliyorsunuz yeniay yeni başlangıçlar demekken dolunay bitişler, geçişler demektir. Yani bu süreçte bazı şeyleri netleştirecek, bir karara varacak, yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. 

Bu dolunay milliyetçilik duygusunu daha da arttırabilir. Politik, hukuki, siyasi konuları ve liderleri de ilgilendirecektir. 

Dolunayda vega yıldızı bulunduğu için aslında biraz zorlayıcı etkilere sahip özellikle dünyayı ülkemizi ilgilendiren konularda. Mesela toplu ölümlere sebep olabilecek bir dolunay olduğu aşikar.Ayrıca sanatçıları da etkileyebilir özellikle müzik dünyasını, gazetecileri, oyuncuları. 

Yağışları arttırıcı bir dolunay da diyebiliriz çünkü su grubu da etkin hissediliyor. Yani ya yağışlı bir temmuz olabilir ya da su ile ilgili bazı problemler olabilir. 

İlişkilerde tamam mı devam mı sorusuna yanıt bulmamızı sağlayacak. Artık bıçağın kemiğe dayandığı ilişkilerin, evliliklerin bitmesine de sebep olabilir. Ama bunun yanında ani ilişkiler, aşklar da gündeme gelebilir. Ee hani aşk nerede diyenleriniz bu ara gözünü dört açsın,herhangi bir yerde cafede, sokakta, trafikte bile ani etkileşimler, yıldırım aşkları olabilir :) 

Eğer bu 10 günlük süreçte biraz daha kararlı, istekli olursak her konuda başarılı oluruz. Rekabetin, hırsın artacağı bir dönem çünkü. 

Dolunay kadınları ve çocukları fazlasıyla etkileyebilir özellikle kadın ve çocuk haklarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Sınırlardaki uzun süredir bir tehdit unsuru olan güçlerin varlığını bir kez daha hissedebiliriz. Yani sınırlarda sıcak gelişmeler göstergesidir ki etkilerini hissetmeye başladık bile. 

Yine ünlü camiasından önemli kişilerin hastalığı, sakatlığı veya koma, ameliyat haberlerini alabiliriz. 

Suikast, gizli girişimler söz konusu olabilir. 

Bu süreçte reklam yıldızlarından, oyunculardan, sanat camiasından, yeni reklam/filmlerden sıkça söz edebiliriz. Belki bazı ünlü isimler yurtdışına açılabilir bu süreçte, isimlerinden söz ettirebilirler. 

Ayrıca dinsel tartışmaların da artmasına sebep olabilir. Tarikat gösterileri, acımasızlığı baş gösterebilir. Yani kimileri dinin arkasına sığınarak zalimliğe başvuracak, oysa hangi din zalimliği emreder? Bu çelişkiler de kafamızı bulandıracak.

Dolunay genel olarak dünyada ve ülkemizde bu tarz geçişlere, olaylara sebep olabilir ancak bu sizi endişelendirmesin dolunayla beraber bu hafta hem bugünkü venüs uranüs etkileşimi hem de hafta içinde venüs jüpiter etkileşimi ile güneş neptün etkileşimi olumlu şeylere de vesile olacak. Özellikle hangi konuda açığınız, kapatılması gereken eksikleriniz varsa onları kapatabilir/tamamlayabilirsiniz. Kısacası aşk arayan aşkı bulabilir, iş arayan iş, para arayışı olan da para konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir. 

Bakalım hangi burçlar bu hafta dolunaydan hangi şekilde etkilenecek? Lütfen yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.

KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta iş ve eğitim konularında olumlu sizin için. Belki biraz gergin hissedebilirsiniz kendinizi bir işi/projeyi/tezi yetişme konusunda ancak tamamlayabilmenizi sağlayacaktır, siz yeter ki direnin ve pes etmeyin. Belki iş konularında da bir tamamlanma olabilir ya terfi olur ya da istifa. Eğer hayatınızda biri yoksa bu haftayı değerlendirin, sürpriz aşklar, flörtler olabilir. Yine sürpriz bir iş teklifi de gündeme gelebilir. Çocuk yapmak için de uygun bir hafta. Bu konuda da sürprizler olabilir. Aile içindeki konulara çözüm bulabilir, ev ile ilgili bir gelişme olabilir. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz. Bu hafta hobilere ve kendinize yönelin.

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA

Ev, emlak ve para konularında şaşırtıcı gelişmeler olabilir. İstediğiniz gibi bütçenize uygun ev bulabilirsiniz mesela.  Ya da evinize/kendinize yeni teknolojik/elektronik aletler, mobilyalar alabilir, evi değiştirme çalışmalarına girişebilirsiniz. Akrabalarla iletişimin artacağı bir süreç. Hukuk, yurtdışı, eğitim gibi konularda da sorunlarınızın bittiğini göreceksiniz. Daha sosyal bir süreç bu sizin için. Tatil planları yapılabilir ancak son dakika aksiliklerine hazır olup, önleminizi alın. Sakarlığa, kazaya açık olduğumuz için trafikte daha dikkatli olmalısınız. Eğer hayatınızda biri yoksa flörtleşmeler olabilir. 

İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER 

Organizasyonlar, seyahatler, tatil planları artıyor. Başkalarına ait olan parasal konularla (yani miras, ödeme, borç vs gibi bu tarz şeyler) ilgilenmeniz gerekebilir.  Kariyer/iş konularında güzel gelişmeler var ya yeni bir iş bulabilir ya da işinizde üstlerinizden güzel sözler duyabilirsiniz. Bu hafta iletişiminiz artıyor sosyalleşmek, eğlenmek adına arkadaşlarınızı bir araya toplayabilirsiniz. Hayatında biri olmayanlar bu süreçte mesafe olarak uzakta olan biriyle flörtleşmeye başlayabilir. Ya da beklenmedik bir anda sürpriz bir aşk kapınızı da çalabilir, hazır olun. Banka ile ilgili konular gündeme gelir belki uğraştırır biraz. İnternetten satış yapmak, online işler için de çok uygun bir süreç.

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ

İş/kariyer konularında yükselişler, göz önünde olma durumları söz konusu. Eğitim, yabancı dil konularında eksiklerinizi giderebilir, gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kazanç anlamında yeni ve önemli gelişmeler olabilir belki yeni anlaşma/sözleşmeler vs. Satış, pazarlama, reklam, medya, hukukla ilgili alanlarda önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca kendinize yatırım yapmak için biraz kesenin ağzını açabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa yeni bir flörtleşme olabilir; bu iş/kariyer alanından biri ile de olabilir. Ayrıca kim iyi kim kötü hislerinizle bunu daha iyi anlayabileceksiniz bu hafta, hislerinize güvenin.

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN

Enerjik, sevgi dolu bir hafta sizi bekliyor. Seyahat, eğitim, yurtdışı, medya, hukuk konularında olumlu gelişmeler olabilir. Ani seyahatler, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız ani bir şekilde artabilir, beklenmedik bir para gelebilir size. Bazı alışkanlıklar, projeler de sonlanabilir bu süreçte. Bu hafta arkadaşlarla görüşmek size iyi gelecektir. Eğer hayatınızda biri yoksa yeni flörtleşmeler olabilir belki farklı bir şehirden biriyle ya da tatilde tanıştığınız biriyle de olabilir. Bu hafta sağlık konusunda dikkatli olmak lazım, belki araştırma gerektiren konular olabilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapabileceğiniz, lüks tüketiminizin artacağı bir hafta diyebiliriz. 

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK

Bu dolunay sizi aşk, flört ve çocuklar anlamında etkiliyor. Çocuk yapmak için uygun bir dönem diyebiliriz. Eğer hamile iseniz bu süreçte biraz dikkatli olmalısınız. Hayatınıza sürpriz birileri girebilir, flörtleşmeler olabilir. Ya da hayatınızda var olan kişiyle bir ilişkiye karar verebilirsiniz. Yalnız ilişkiler biraz gizlilik içinde yürütülebilir bu hafta, zaten çok da uluorta konuşmasanız iyi olur. Romantik, duygusal, yoğun bir dönem sizi bekliyor. Belki biraz yalnız kalmak da isteyebilirsiniz ama bunu abartmayın derim. Kendinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz, lüks ihtiyacınız artabilir. Sosyal arkadaş grubunuzla ortak aktiviteler içinde bulunabilirsiniz. Risk almak, yatırım için uygun bir süreç.

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ

Bu dolunay sizi aile, ev, yerleşim konularında etkileyecek. Ev ya da şehir değiştirilebilir. Sosyal anlamda da yeni arkadaş grupları içine, kalabalıklara girebileceğiniz bir süreç. Kariyer/iş konularında olumlu gelişmeler var, kazançlarınız artabilir veya önemli kişilerden destek görebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa ani flörtleşmeler olabilir. Özellikle bu hafta sosyal grupların, arkadaş ortamının size faydasını görebilirsiniz. Yalnız bu süreçte ailevi konularla ilgili gerilmemeye özen gösterin. Arkadaşlarla ortaklaşa işler gerçekleşebilir. Çevrenizde sağlık problemi olan biri varsa düzeldiğiyle ilgili güzel duyumlar alabilirsiniz. 

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP

Bu hafta iş/kariyer anlamında olumlu gelişmeler var özellikle de önemli kadınlardan destek alabilirsiniz. Yeni projeler, sorumluluklar dizilebilir önünüze ama bu sizin işinizde ne kadar iyi olduğunuzu düşünmeleriyle ilgilidir. Belki maaş artışı, terfi vs de gerçekleşebilir. Sosyalleşeceğiniz, seyahat planları yapacağınız bir süreç hatta tatil için de uygun. Eğer hayatınızda biri yoksa iş/eğitim ortamından tanıştığınız biriyle flörtleşebilirsiniz. Veya sizden mesafe olarak uzakta olan biriyle konuşmaya başlayabilirsiniz. Belki büyüklerin sağlık haberleriyle ilgili şaşırabilirsiniz. Bir eğitim ya da seyahat gündeme gelebilir. 

YAY VEYA YÜKSELEN YAY

Bu dolunay size seyahat, eğitim, yurtdışı konularından yana şans getiriyor. Vize işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Belki yeni bir aşk da kapınızı çalabilir. Maddi konularda beklentileriniz varsa dolunayla beraber bunlar sonuçlanabilir. Ev ve aileyle daha çok ilgilenebilirsiniz belki evin dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Eğer iş konusunda beklentileriniz varsa yeni işler, projeler gündeme gelebilir, bazı teklifler alabilirsiniz. Arkadaşlarla bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bazı takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi artık, özellikle de geçmişe takılıp kalmayın geleceğe bakın. 

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK

Bu dolunay sizin burcunuzda meydana geldiği için bazı bitişlere, tamamlamalara sebep olabilir. Belki kararsız kaldığınız konular veya sağlıkla ilgili konularda bir karara varabilir ve ilerleme katedebilirsiniz.  Belki biraz sizi gergin, huzursuz yapabilir dolunay.  Eğer hayal ettiğiniz bir ilişki varsa bu netleşebilir, daha iyi iletişim kurabilirsiniz veya hayatınıza sürpriz bir aşk girebilir. Maddi konularda da kazançlarınızın artacağı, destek bulup rahatlayacağınız bir dönem. Eğer aileden biri veya siz bir operasyon geçirecekseniz bu olumlu geçebilir zira yaraların hızlı iyileştiği bir dönemdeyiz. 

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA


Dolunay sizi ikili ilişkiler anlamında etkileyecek. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayabilir, hayatınıza biri girebilir veya hayatınızda biri varsa evlenme teklifi alabilirsiniz. Eğer platonikseniz de bu konu üzerinde çok fazla durmayın, daha çok sosyalleşmeye, arkadaşlarla birlikte olmaya bakın. İş/kariyer anlamında da olumlu gelişmeler var belki yeni bir iş, yeni bir çalışma ortamı, yeni bir gelir elde edebilirsiniz. Yine bu süreçte gizli düşmanlıklar, dedikodular artabilir dikkat edilmeli ve her şeyi açık seçik anlatmamalısınız. Sağlık anlamında dikkatli olun. İkili ilişkilerdeki problemlerle yüzleşebilirsiniz. Ani aşk etkileşimlerine hazır olun.

BALIK VEYA YÜKSELEN BALIK

Bu dolunay süreci size yeni bir iş yeni bir kazanç getirebilir. Sosyal ortamlar, gruplar sayesinde hayatınızda bazı değişiklikler olabilir belki hayatınıza yeni birileri girebilir. Arkadaş çevrenizi düzenleme yoluna gidebileceğiniz gibi arkadaş çevresinden iş, aşk konusunda destek görebilirsiniz özellikle de kadınlardan. İş görüşmeleri de söz konusu olabilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak, danışmanlık almak, spor yapmak için uygun. Belki bağımlılıklarınız, kötü alışkanlıklarınız varsa mesela sigarayı bırakmak istiyorsanız bu hafta çok uygun. Riskli yatırımlardan uzak durun ve ilişkilerde inatlaşmamaya çalışın. 

Dolunay bu 10 günlük süreçte hepimize ihtiyacımız neyse o alanlardan şans ve bolluk getirir umarım. Güzel bir hafta başı olsun, güzel devam etsin…

Sevgilerimle,

AstroSero

Yorumlar

  1. Sitenizi ilgiyle takip ediyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Sitemizede desteklerinizi bekliyoruz. Sinax Sineklik Sistemleri http://www.sinax.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi