Ana içeriğe atla

9 HAZİRAN- 19 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMLARI

9 HAZİRAN- 19 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMLARI 

Merhabalar,

Bu hafta 14 haziranda Güneş Mars etkileşimi gerçekleşecek dolayısıyla bu haftanın gündemini oluşturan temel etken güneşle marsın bu kontağı. Ve biliyorsunuz ki böyle etkileşimlerin etkisi 5 gün önceden başlar 5 gün sonrayı kapsayacak şekilde hissedilir, artık siz bu 10 günlük süreçte ne zaman hissedersiniz o da doğum haritanıza bağlı tabi. Şimdi güneşle mars arasında bu hafta 0 derece varmış gibi düşünebilirsiniz. Peki Güneşle Mars böyle bir etkileşimde olursa neler olur? 

Öncelikle bu hafta egolu, sinirli olmamız pek mümkün. Cesaret gerektiren ne varsa atılmaya da çalışabiliriz. Mesela diktatör kimseler bu hafta daha öfkeli olabilir açıkçası bu durum Türkiye gündemini de yakından ilgilendiriyor. Türkiye’deki diktatörün, liderin kim olduğunu hepimiz biliyoruz az çok :) Bu kişi de muhtemelen güneş mars etkileşiminden etkilenecek belki insanları ezici tavırlarda bulunabilir, öfkesini kontrol etmekte zorlanabilir bu hafta. Ayrıca bu hafta kadın erkek ilişkilerinde de bir rekabet durumu söz konusu olabilir. Bu hafta kesinlikle kendimizi ezdirmeme taraftarıyız. Tartışmaya, kavgaya da açık olunan bir hafta dolayısıyla sinirlerinize, öfkenize hakim olmaya çalışın gereksiz yere parlamayın. Enerjimizin artışıyla beraber bu enerjiyi negatif yönde kullanmamaya özen gösterelim. Mesela herhangi bir spora başlamak bu enerjiyi dengeleyebilir. Bu hafta cesuruz, bu da iş/kariyer alanına da yansıyacaktır. Bu alanlarda daha rekabetçi olma durumu söz konusu olabilir.  Ayrıca bu hafta sonu LYS’ye girecekler 14 hazirandaki güneş mars etkileşimine denk gelecek. Bu aslında sınav anındaki rekabeti de gösteriyor. Sınava gireceklere tavsiyem acele hareket etmesinler, panik olmasınlar ama hırslı olsunlar, sonuna kadar dayansınlar. 14 hazirandaki bu etkileşim belki biraz yorucu, öfkeli ama bir o kadar cesaret getiren bir etkileşim. Bir de 13 haziranda merkür gerilemesinin sonlanmasıyla büyük bir oh çekeceğiz gibi duruyor haftaya :) Şimdi bir de burçlara göre etkilerinden bahsedelim.

KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ

Bu 10 günlük süre içerisinde oldukça atak, cesur olabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Seyahat konularında da sabırsızlık gösterebilirsiniz, belki bazı ertelenmeler söz konusu olabilir. Arabalarınızın bakımını yaptırın mutlaka, bir aksilik çıkmasın. Ayrıca internet üzerinden yapılan alışverişlerde bu hafta biraz dikkatli olun, aceleden yanlış bir şeylere sebep olmayın. Keza online alınan randevu, ödeme, check-in gibi konularda da bazı pürüzler çıkabilir, hallolmayacak şeyler değil canınız sıkılmasın. İlişkilerde de bazı gerginlikler olabilir ama sorunları hallediyorsunuz.

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA

En azından merkür düze çıkana kadar online alışverişlerde dikkatli olun derim. Bu ara bayağı açık sözlüsünüz, içinizdekileri adeta akıtmak istiyor gibisiniz. Söylenecek ne çok şey var dimi? İş, kariyer konularında istediğiniz gelişmelere bir kala diyorum çünkü yine merkürün düze geçişiyle bu anlamda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Bu süreçte maddi konularda da olumlu gelişmeler var, daha doğrusu iş, para konularında hırslı olacak, rekabet edeceksiniz. Ancak her türlü rekabet, yarış, hırs gerektiren işlerden kazançlı çıkacağınızı söyleyebilirim. Aşk, ilişki, evlilik konusunda duygusallık görünüyor, umarım huzurun yanına doğru akarsınız. 

İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER

Bu 10 günlük süreç sizi biraz sinirli, öfkeli yapabilir. Özellikle ilişki konusunda sorunlar yaşamış biriyseniz bu süreçte kesin bir karar verebilirsiniz. Ancak bu süreçte eğer rekabet gerektiren bir durumla karşı karşıya kalırsanız kazanan siz olursunuz, kendinizi yıpratmayın da umudu, azmi de elden bırakmayın. Bu hafta daha adilsiniz, en azından doğruyla yanlışı ayırt edebiliyorsunuz. Eğer bir ilişkiniz yoksa ilişki anlamında sürpriz gelişmeler olabilir, merkürün 13 haziranda düze çıkmasıyla da daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. bu hafta sakarlıklara, kas zedelenmelerine karşı dikkatli olun. 

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konularda şanslı olacağınız bir sürece giriyorsunuz hatta bu anlamda rekabet gerektiren işlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ancak merkürün gerilediği şu son günlerde duygusallıkta tavan yapabilirsiniz. Hem atak olmak istiyor hem de keyfinizi bozmak istemiyorsunuz her duruma karşı. Eğer paylaşmanız gereken durumlar varsa en azından merkür düze geçtiğinde paylaşın, yanlış anlaşılmalara sebep olmayın. Eğer çevrenizde mühendis, mimar kimseler varsa ve bir haber bekliyorsanız olumlu cevap alabilirsiniz. 

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN

Belki yeni bir ev, yeni bir iş, yeni bir eş.. Bu tarz netleşmemiş konular varsa netleştirebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz ancak panik yapmaya gerek yok, yavaş yavaş netleşip sonucunu alacaksınız. Ancak öfkenize, sinirinize hakim olmaya çalışın. Arkadaşlarla yanlış anlaşılmalar olabilir, hayatınızdan birilerini çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Tavsiyem iyice anlayıp öyle hareket etmeniz, önce bir dinleyin. İlişkisi olanlar/evliler ilişkilerinde belki ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilir bu konuda alttan almamaya gayretlisiniz ancak sakin olun, halledilemeyecek şeyler değil. Aşk anlamında da beyninizde geçmişe dönük duygular canlanabilir.

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK

Eğer kırgınlıklarınız varsa bu süreçte bunları iyileştirebilirsiniz. Duygusal anlamda da yoğun olacağınız, romantik bir sürece giriyorsunuz ama bazı konularda hala kafanız karışık. En iyisi zamana bırakın, geleni yaşayın, engel koymayın kendinize. Tabii bu süreçte biraz aceleci, sabırsız olmanız da söz konusu. Daha sabırlı olmaya gayret edin özellikle iş, kariyer, para konularında. Bu süreç sizin liderlik özelliklerinizi göstermenizi sağlayacaktır bu anlamda da insanlar sizinle rekabet edemeyeceklerini anlayabilirler, bu anlamda da kazançlısınız. Bu hafta evlilik konusunda aceleci olmamaya özen gösterin. Yakın çevrenizden birinin size ilgisini fark edebilirsiniz. 

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ

Bu süreçte kadın erkek ilişkilerinde nasıl davranacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. İletişiminize dikkat edin, yanlış anlaşılmalara sebep olmayın derim. Belki ilişkilerde kıskançlık, gerilimler olabilir bu süreçte ama hallolmayacak şeyler değil. Resmi konularda bazı ertelenmeler olabilir, sizi strese sokabilir. Bu hafta aceleci olmamaya özen gösterin. Yolculuklar, tatiller söz konusu olursa olabilecek engellere aldırış etmeyin, rahat gidip gelirsiniz. İş anlamında da olumlu bir sürece giriyorsunuz. Sinirinize dikkat edin, kimseyi anlık patlamalarınızla incitmeyin, çünkü sonra siz hemen normale dönüyorsunuz da bakalım karşı taraf dönebiliyor mu? 

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP

Bu hafta belki sizden küçük birilerine kariyer, işi konusunda yardımcı olabilirsiniz. Olmadı dediğiniz şeyler son anda fırsata dönüşecek. Maddi konularda endişeye düşebilirsiniz belki, bazı alacak vereceklerde gecikmeler veya bankadan kaynaklı problemler olabilir, sakin olmaya çalışın, merkür düze geçince bu problemler de bitiyor. Duygusal anlamda bir partner arayışına girebilirsiniz veya hayatınızdaki kişiye duygularınızı gösterebilirsiniz net bir şekilde. Teknolojik aletlere ilginiz artabilir. Bu süreçte sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var. 

YAY VEYA YÜKSELEN YAY

Bu süreçte sağlığınıza biraz dikkat edin derim. Yaşadığınız kırgınlıklar bitişler başlangıcınız olsun. Hatta bu süreçte hayatınıza yeni bir aşk da girebilir zira merkürün de 13 haziranda düze geçmesiyle sosyal hayatınıza geri dönüş yapacaksınız. ilişkisi olanlar ise  bu mars güneş etkileşiminden ötürü gerginliklerle, ani patlamalarla karşılaşabilir, sakin kalmaya çalışın. Eğer imza atılması gereken bir durum olursa 13 hazirandan sonrayı bekleyin hem de ani bir karar olmamış olur. Kendinizi stresten arındırmak için belki alışveriş yapabilir veya sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte pek umursamayıp, alttan almaya bakın derim.

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK

Eğer kırgınlıklarınız, kızgınlıklarınız varsa bu süreçte bunların üstesinden gelebilirsiniz. İş/kariyer konularında yolunda gitmeyen bazı şeyler olduysa artık bu süreçte olumlu sonuçlar alıyorsunuz. Eğer memnun olmadığınız bir işiniz varsa bu 10 günlük süre içinde buna kafadan tamamen noktayı koyabilir, yeni iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat edin. İş/kariyer konularında daha çok rekabet etmeniz gereken durumlar oluşabilir, daha çok enerji harcayabilirsiniz. Stresle başa çıkabilir ve gerginliklerinizi geride bırakırsanız merkürün 13 haziranda düze geçişiyle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA

Eğer iletişimsel problemler yaşadıysanız bunları merkürün düze geçmesiyle 13 hazirandan itibaren düzeltme yoluna gidebilir, sevdiklerinizin gönlünü alabilirsiniz. Tabi bu süreçte 14 haziranda meydana gelecek güneş mars etkileşimi sizi sivri dilli biri de yapabilir ve insanları kırmanıza sebep olabilir, tavsiyem biraz dikkatli olmanız. Aşk, çocuk konularında hareketli bir süreç olacaktır bu. Aşk anlamında birkaç kişi arasında gelgitler olabilir. Bu konularda daha çok enerji harcamanız gerekebilir. Bu süreçte maddi konularda risk almayın derim. Ve aşk konusundaki kararsızlıklar merkürün düze geçişiyle netleşecek.

BALIK VEYA YÜKSELEN BALIK

Resmi konularla ilgilenmek gerekebilir bu süreçte. Arkanızdan bazı dedikodular döndüğünü fark edebilir, sinirlenebilirsiniz ama çok da önemsemeyin derim. Hayatınıza merkür retrosunun bitişiyle yeni biri girebilir veya ilişkiniz ciddiyete binebilir.  Aile, ev, yerleşim konularında bazı kararsızlıklar olabilir tavsiyem ani bir karar almamak adına bunu 13 hazirandan sonraya bırakmanız. İş/kariyer konularında bazı kararlar verebilirsiniz. Aile içinde öfkelenmeler olabilir, alttan alın. Evde de bazı sakarlıklara, teknolojik, elektronik aksaklıklara karşı dikkat edin. Parasal konularda olumlu gelişmeler var. 

Umarım bu 10 günlük süreçte hırsınız, azminiz sizi başarıya götürürken öfkenize yenik düşmezsiniz. Hem merkür retrosunun 13 haziranda son bulmasıyla hayatınız daha ileriye dönük, olumlu gelişmelere sahne olacaktır. 

Tüm burçlara çokça sevgiler,
AstroSero




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi