Ana içeriğe atla

26 KASIM 2015 İKİZLER DOLUNAYI





Her dolunay bir tamamlanma anlamına gelir. Eğer mart ayından beri tamamlanmamış işler, sonuca bağlanmamış ilişkileriniz varsa bunlar tamamlanabilir. Dolunayın merkür etkisindeki ikizlerde gerçekleşiyor olması zihinsel ve iletişimsel olayları ön plana çıkarıyor. Yani ilişkilerde duygusallıktan daha çok konuşabildiğimiz, ortak entelektüel paylaşımlarda bulunabildiğimiz özetle zihnimizi uyaran kişilere doğru çekilme yaşayabiliriz. İletişim, telefon, mail trafiğinde artış olabilir. Blog, websitesi vs konularında çalışmalara başlanabilir. Dil eğitimine başlamak için de uygundur. Bol bol kitap okumak, film izlemek, farklı yerleri görmek, gezmek, arkadaşlarla birlikte vakit geçirmek için idealdir. Bu dolunay size sosyalleşin, birlikte zihinsel aktivitelerde bulunun diyor. 

Yalnız sosyal medyada, teknolojik aletlerde bazı sorunlar meydana gelebilir. Sınava girecek olanların da biraz daha temkinli olması lazım, eğer çoktan seçmeliyse kaydırma yapmamaya, büyük beklentilerle sınava girmemeye dikkat etmek lazım.

Duygu ve mantık arasında gelgitlere sebep olabilir. Alınganlık, kapris söz konusu olabilir. Evliliklerde dikkatli olunmalı gereksiz kapris yapılmamalı ki ayrılıkla sonuçlanmasın. Ayrıca fazla iddiacı da olmamak gerek.

23-28 kasım arası özellikle risk almamaya dikkat etmeli. Ticari konularda beklediğimiz hızda cevap alamayabiliriz belki. 

Daha cesur, inatçı, korkusuz bir karaktere bürünebilir, hırs yapabiliriz. Açık sözlü, cömert, kendine güvenen biri de olmamız söz konusu. Ancak sivri dilli olmamaya özen gösterilmeli zira pot kırma ihtimalimiz de yüksek. Aşırı özgüven de ters tepebilir, çok kibirli olmamaya özen gösterilmeli. Aşırı olan hangi yanımız varsa biraz törpülemeye ihtiyacımız var.

26 kasımda venüs terazide olacağı için ilişkiler adına olumlu görüyorum. Özellikle sosyallik, popülarite, çekicilik getirebilir. Yalnız dedikodularda artış görülebilir daha doğrusu boş laf dediklerimizde. Çok kulak asmamak, boş yere gerilmemek lazım. 

Aklımızı kullanıp, hedeflerimizi belirlemek, hayatımıza yön vermek için faydalı bir dolunay. Tabi biraz hızlı hareket etmek de gerekecek. Tam fırsatları değerlendireyim derken bocalamayın aman ha!

Medya veya sanat camiasından insanlarla ilgili önemli veya üzücü haberler olabilir. Gazeteciler, bilim adamları, araştırmacılar, din ve devlet adamları, profesör ya da akademisyenlerle ilgili haberler olabilir. Suikast göstergeleri, yol ayrımları, istifalar söz konusu olabilir. Belki terör, patlama, deprem veya askeri konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Sınırlar daha çok konuşulacak gibi. 

Sağlığa da dikkat edilmeli. Sağlık alanında, iş gücü ve çalışma konularında bazı olumsuz gelişmeler olabilir. Gittiğiniz hastaneye dikkat edin, her doktora güvenmeyin derim dolunay süresince. Bağışıklık sisteminize, solunum yollarınıza dikkat edin,bu süreçte çok fazla sigara içmemeli ve sigaralı ortamlarda çok fazla bulunmamalısınız, rahatsız edebilir. Temiz hava alacağınız yerlerde bulunmak iyi gelecektir. Bulaşıcı hastalıklardan, gripten korunmak için de önleminizi alın derim. 

Ekonomi anlamında Türkiye’nin durumu da dahil olmak üzere genel olarak pek iyi görmüyorum bu yüzden yeni ticari girişimler için çok da uygun olmayabilir. Ayrıca merkürün yaydaki yerleşimi sebebiyle banka işlerinizde dikkatli olun derim. Yanlış hesaba para gönderme durumları söz konusu olabilir veya alacağınız parayı zamanında alamayabilirsiniz. Karşı tarafa çok da güvenmemeniz gereken bir dönem. 

Kendinizi daha iyi tanımak, yön belirlemek adına astrolojik veya psikolojik danışmanlık almak için de çok uygun.

Bu dolunay aslında sadece 5-10 günlük bir etkiyi barındırmıyor, sistemin değişeceğinin de göstergesi. Yani görünenler genel olarak bunlar fakat altında bir de görünmeyen kısmı var ki bunu bize önümüzdeki 2-3 sene içerisinde yavaş yavaş hissettirecek. Peki ne bu görünmeyen kısım? Aslında çoğumuz farkındayız belki ama hala dile getiremeyenler var. Öyle ki bu dolunayla beraber bazı sistemler kökten değişecek. Öyle ki din ve para odaklı bir sistemin içinde bulacağız kendimizi. Din ve devlet adamlarından daha çok bahsedilecek mesela. Yalan yanlış dini bilgiler dönüp duracak ve bir de bundan para kazanılacak, birileri bundan para kazanacak! Üzgünüm ama ne yazık ki görünen din tüccarlığının artış yapacağı… Tarihe yazılacak bazı konular varsa onlar da bu önümüzdeki 2-3 senede yaşananlar olacaktır kesin. 

Veeee ne zaman diyete başlayayım diye soranlara yine aynı cevabı vereceğim. Biliyorsunuz hep dolunay sonrası çok uygun diyorum, dolayısıyla ayın 28-29u gibi diyete başlamanız sizin yararınıza olacaktır. Dolunay sırasında diyet yapmak zor olurken, sonrasında daha kolay olabilir. 

Umarım hayatta güzel başlangıçlar ve tamamlanmalar yaşayacağımız, gerginliğimizin sıfır seviyesinde olacağı, sevdiklerimizden ayrı düşmeden, çoğalarak ve sağlıkla, mutlulukla, bereketle, aşkla, dostlarla dolu dolu geçireceğimiz bir hafta olur.

Sevgiler,
AstroSero








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi