Ana içeriğe atla

22 MAYIS 2016 YAY DOLUNAYI



Hadi artık güzel bir şeylerden bahset dediğinizi duyuyorum ama gökyüzü alarm veriyor, yıldızlar uyarıyor, bu dolunay pek de iç açıcı değil diye. Ben bu etkileri sizlerle paylaşayım da biz yine olumlayalım, kötü düşünmeyelim, hayra yoralım. Hadi başlayalım…

22 mayıs gece 00:15 sularında bir dolunay meydana geliyor, ilk derecelerde. Bulunduğu derece ve dakika sebebiyle toprakla ilgili olaylara, kazalara, delici aletlere, mücadeleye işaret ediyor. Fazla cesaret, inatçılık, hırs, kızgınlık göstergeleri var. Kaybedişlere, trajedilere işaret olabilir. Şiddete acımasızlığa sebep olabileceği gibi inançlarla ilgili problemlere işarettir. Şartlar daha ağır, daha baskıcı olabilir. Adeta birer sınava tabi tutulacağımız bir süreç de olabilir kimilerimiz için. Çok çabuk karar vermemeli, çabuk yargılamamalıyız. İki düşünüp bir konuşmamız gereken bir dolunay süreci bu. Süreç derken bu tarihlerin yaklaşık bir hafta önce ve sonrasını etkilediğini artık biliyorsunuz. Ama en yoğun hissettireceği süreç elbette 20-24 mayıs arası olur gittikçe azalır. Bu süreçte çabuk yargıya varılmamalı dedim, hem ilişkilerde, sözlü yazılı iletişimde hem de hukuki konularda. Bu yüzden de hukuki konulardan bu süre zarfında uzak durmak en iyisi olacaktır. Bir adım atacaksanız hukuki, bu süreçte atmamaya çalışın derim veya erteleyin.

Dedim ya bazı kopuşlar, gidişler, ayrılıklar var diye. Bu ilişki anlamında da olabileceği gibi gruplarda ayrılıklar, ortaklıklarda ayrılıklar, gidişler olabilir. Özellikle de basın yayın yoluyla bu tarz ayrılıkları görebiliriz. 

Ekonomi anlamında zaten zor bir süreçten geçiyoruz ama bu henüz aslında sayılara yansımış hali, bunun zorladığını 22 mayıs itibariyle yaklaşık haziran ortasına kadar deneyimleyebiliriz. Yani ekonomi pek de iyiye gitmiyor bu önümüzdeki 2-3 hafta boyunca. 

Zorlama, şiddet, baskı, kesici aletler vs dedik, burada adını bile ağzıma almaktan çekindiğim ama hepimizin bildiği o malum terör yapıları akla gelebilir, benim de gelmiyor değil doğrusu bu açılara bakınca ama dilerim ki bizden uzak olurlar. Askeri konular, iç güvenlik, sınırlar vs de bu süreçte ön planda olabilir. 

Ayrıca yönetici, müdür, lider gibi pozisyonlarda olan kişilerin de baskıları artabilir. Eğitim veya akademik konularda da bazı gelişmeler olabilir özellikle üniversite, yüksek eğitim konularında bazı telaşlar, zorlanmalar, anlaşmazlıklar olabilir.

 Hava ve deniz yoluyla ulaşım sağlayacaklar da bu süreçte daha dikkatli olsunlar. Seyahat firmalarında veya seyahat sürecinde bazı aksilikler olabilir o yüzden mutlaka bir B planınız olsun, işi sağlama alın. 

Risk almaya daha yatkın olduğumuz için de ani ve cesur kararlar verebiliriz ama tavsiyem risk almaktan uzak durmamız gerektiği. Çok abartılı davranışlarda bulunmamalıyız. 

Sağlık da biraz risk altında, salgın hastalıklara açık olabiliriz ki şuan bu yazıyı yazarken malesef ben de öksürüp duruyorum, ben üşüttüm siz üşütmeyin :) Bunun yanında sağlık sektörünü de ilgilendiriyor. İş kazalarına karşı dikkatli olun. 

Genel olarak dolunay yayda olmasına karşın mars etkileri taşıdığı için biraz zorlayıcı görünüyor fakat yine de her dolunay fazlalıkları, zorlukları geride bırakma, hafifleyip devam etme anlamına gelir. Dolayısıyla size fazla gelen, sizi zorlayan, yoran, bıktıran her ne varsa geride bırakın, size huzur getirecek adımları atın. Yeni insanlar tanıyıp yeni ortamlarda bulunun fakat hemen herkese güvenmeyin kolayca. Ve eğer spora başlamak istiyorsanız, dolunay sonrasını spora başlamak için kullanabilirsiniz. 

Tüm bu olumsuzlukları aslında hayatımızdan çıkarabilirsek, harika şeyler yaşayacağız. Ben inanıyorum, siz de inanın...


Sevgiler,

AstroSero
instagram:astrosero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi