Ana içeriğe atla

TÜRKİYE VE DÜNYADA YAKIN GELECEKTE NELER OLABİLİR? (Ağustos ve Eylül ayları detaylı)


Herkese merhaba! Malumunuz 14 ağustosla ilgili konuşmalar sağda solda dolanıyor, herkes neler olabilir diye endişe ve merak içerisinde. Ben de önümüzdeki süreci daha iyi anlayabilmek adına yakın gelecekte neler olası, hem kendi merakımı hem de sizinkini biraz olsun gidermek için ağustos ve eylül aylarını inceledim. Açıların, gezegenlerin anlamlarından yola çıkarak bazı varsayımlar yapmaya çalıştım, normalde lafıma olumlu şeyler söyleyerek başlamak isterdim fakat ne yazık ki gökyüzü pek buna fırsat vermiyor. Lafın özü der ve başlarsak, aslında 14 ağustos yani yarın da dahil olmak üzere riskli süreç eylül ortalarına kadar devam ediyor gibi. Çünkü 5 eylüle kadar mars ve satürn arasında ciddi bir açı söz konusu. 18 ağustosta dolunay vari bir tutulma(ya da tutulma vari dolunay), 16 eylülde de ay tutulması var. Bu tarih ve çevreleri o yüzden riskli olabilir. 

Şimdi yarın ve 5 eylüle kadar devam edecek olan mars satürn açısının dünyayı nasıl etkilediğine bakmadan önce marsa ve satürne ayrı ayrı bakalım. Marsöfkeyi, fiziksel enerjiyi, şiddeti, saldırıyı, savaşmayı, askeri liderleri, savaşı, fethi, mücadeleyi, salgın hastalıkları, silahları, zorbalığı, tecavüzleri, suçluları, silahlı kuvvetleri ifade ederken satürn ise kısıtlayıcı enerjiyi, otoriteyi, disiplini, korkuyu, katılığı, sınırlamayı, iktidarı, devleti, kanun ve düzeni, devletin koyduğu yasaklayıcı, kısıtlayıcı kuralları, polisleri, kamu hizmetlerini, ekonomiyi, milli felaketleri, kamu binalarını, madenleri, çoraklığı, can kayıplarını, bazı sonları, disiplini ifade eder. Genel olarak dünya astrlojisine baktığımızda bu gezegenlerin ifadeleri bunlardır. 

Peki ya bu marsla satürn bir araya gelince neler olabilir? Ekonomi bu yüzden zorlanıyor zaten uzun bir süredir ve zorlanmaya da devam edecek gibi.. Direnme, korku sebebi olabilir. Savaş korkusuna sebep olabilir. Otorite adına veya otoriteye karşı savaşmaya da sebep olur ki 15 temmuz gecesi bunu otoriteye karşı değil, otorite adına halk olarak gösterdik aslında…  Oldukça cüretkar bir açı bu. Cüretkar davranmaya sebep olur. birilerinin egemenliği altına girme endişesi sarar dört bir yanı. Korkuyla yüzleştirir..Devletin kontrolü yitirmesine sebep olabilir ve bunun sonucunda öfkeli, baskılı hareket etmesine ama bir yandan da kontrollü hareket etmeye özen göstermesine işarettir. Bir nevi kendine gelme diyebiliriz. Satürnle mars bir araya gelince şiddete, öfkeye, cinsel baskılara, tacizlere de sebep olabilir. Devlet, kamu bu konularda değişimlere, polisin harekete geçmesine, yapıların, binaların hareket etmesi, zarar görmesine de işaret olabilir. Bir nevi hızlı bir son, savaşın sonu veya sonun başlangıcı olabilir. Geleneksel yapıların zarar uğraması, kıvılcımla gelen felaket vs vs… 

Biliyorum etkileri çok kötü görünüyor ama olasılıkların hepsini değerlendirmek lazım. Araştırdıklarımın hepsini sizinle de paylaşmak istiyorum…Bu arada sadece Türkiye olarak değil aslında bu açı dünya genelinde bir krize de sebep olabilir.. 

Satürn her ne kadar retrodan çıkıyor desem de marsla yaptığı açının etkileri devam ediyor. Evet bireysel sahalarda, kişisel olarak bazı şeyleri bu retronun bitişi olumlu etkileyebilir, mesela uzun zamandır uğraş verdiğimiz şeylerin meyvesini toplamak, ödülünü almak için iyidir. Ama bunları bir kenara bırakıp dünya bazında astrolojiye bakmaya çalıştığım için genel olarak neleri etkileyeceğinden bahsetmem şart… Mesela bu satürn kimyasal, nükleer krizlere sebep olabilir. Belki büyük kazalara, belki deprem gibi bir felakete veya yangına.. 

Ayrıca mars ve satürnün bu kavuşumu yolculuklar, ulaşım, uluslarararası konularda gecikmelere, engellere vs sebep olabilir. 

Ağustos sonu ve eylül ortalarına kadar aslında bu satürn ve marsı hissedeceğiz çokça. Özellikle de 23-24-25 ağustos tarihleri önemli tarihlere işaret. Çünkü Antares yıldızıyla oldukça yakın derecelerde bulunacak 24 ağustosta ve bu antares yıldızının derecesi de pek güzel görünmüyor açıkçası. Geçmişe baktığımızda Çernobil faciasının bu derecelere denk geldiğini görüyoruz. Keza bu sadece Türkiye olarak bakmıyorum buna, dünya olarak baktığımızda da sert olaylara işaret ediyor olabilir yani büyük olaylar, kazalar, savaş, acımasızlıklık, dini konularla ilgili haberler, şiddet vs gibi şeyler… 

18 ağustosta da kova burcunda tutulma tarzı bir dolunay var etkilerini daha önce de paylaşmıştım.. Biraz değişik bir tutulma bu, değişime, yeniliğe, devrim gibi olmasa da devrim vari şeylere, bu tarz girişimlere işaret ediyor. Belki bazı konularda devrim, yenilik yapılabilir, ki yapılıyor da zaten. Hem bireysel hayatlarımızda hem de genel olarak hayatta bazı değişimler, yenilikler olabilir. Teknoloji, ulaşım etkilenebilir bu tutulmadan. Bencilliğe, zorbalığa sebep olabilir. Özgürlük ihtiyacına işarettir, bir yandan da endişe ve korkuya sebep olur. Doğa olaylarına, yangınlara, kazalara sebep olabilir. Eylemlere, protestolara sebep olabilir. Dikkatli olmamız gereken süreçlere giriyoruz aslında, tutulmanın etkilerini şimdiden hissetmeye başlamış da olabiliriz. Ekonomiyi, borsayı da etkiliyor, dikkatli olunmalı. Yer değiştirme konuları gündeme gelebilir. Şehir hatta ülke değişikliklerine tanık olabiliriz. Ayrıca bazı yeni buluşlara, icatlara da sebep olabilir. 

Bu yıl ülkemiz için pek de kolay geçmedi ve zorlu geçmeye de bir süre daha devam edecek gibi. 16 eylülde de ay tutulması var bu tarih çevresi de biraz zorlayıcı olabilir. Aslına bakarsanız 2017ye kadar gelgitler çok, umarım bu açıların hiçbiri böyle etkiler bırakmaz ülkemizde ve üzerimizde. Bu arada herkes merak ediyor ABD kaynaklı bir şeyler olabilir mi diye… Bilemiyorum ama satürn ve mars ABD haritasını da etkiliyor, bu da aslında 2017ye kadar birden karşılaşılacak düşmanca hareketlere, teröre işaret olabilir veya patlamalara, felaketlere, havadan gelebilecek saldırılara, uçaklarla ilgili olaylara, kimyasal konulara vs bu tarz şeylere sebep olabilir. Dünyada nüfusla, genlerle ilgili çalışmalar da olabilir hani hep süregelen dünya nüfusunun azaltılmak istenmesi konusu var ya, belki de bu biyolojik savaşları tetikleyebilir. Salgın hastalıklara sebep olabilir hatta bu salgın hastalıkların özellikle türetilmesi bile söz konusu olabilir. 

Askeri konular da hala gündemde tabi ve gündemde kalmaya da devam edecek gibi özellikle de ağustos eylül aylarında. 

Ekonomi konusunda bazı krizler olabilir dedim, bu aslında daha çok Avrupa’yı ilgilendiriyor gibi, tabi biz de etkileniyoruz ama belki bazı şeyleri lehimize çevirebilir, kazanç artışı da sağlayabiliriz. Ama piyasalarda dalgalanma olacağı aşikar. Bu yüzden de bankalar, büyük şirketler, borsayla ilgilenenler biraz daha dikkatli olmalı…

Neptünün balık burcunda hareketi de denizlerde, okyanusta, hava durumunda dengesizliğe, aşırılıklara sebep olabilir. Belki aşırı yağışlar, sel, dünyanın bir yerlerinde okyanusların taşması vs gibi şeylere sebep olabilir neptün balıkta. 2017ye kadar böyle şeyler duyabiliriz. 


Olasılıklar, olasılıklar… Aslına bakarsanız yakın gelecekte bu konulardan ötürü panik atakların, depresyonun da artacağı aşikar. Aslında böyle şeyler yazmaktan pek hoşlanmıyorum ama çok fazla sorulunca açıları araştırıp incelemek istedim. Elbette bunlar depresyona sokmasın bizi, sadece önümüzü görelim, olasılıkları dikkate alalım diye. Dua edelim ki böyle şeylerle karşılaşmayalım. Umarım ki bu tarz olumsuzluklarla karşılaşmayız, ve bazı sonları lehimize çevirip güzel başlangıçlara adım atarız. Dilerim ki gökyüzü bu sefer bizi bu sefer iyi anlamda şaşırtır! 

Hep beraber, birlik olup kenetlenmeye çok ihtiyacımız var. 
Hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi, barış ve bereket dolu yarınlar diliyorum…

Sevgiler,

AstroSero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi