Ana içeriğe atla

25 MAYIS 2017 İKİZLER YENİAYI VE ETKİLERİ



Herkese merhabalar🌸 

25 Mayıs'ta saat 22:44 sularında ikizler burcunda yeniay var. Her zaman söylediğim gibi sadece ikizleri değil, tüm burçları, ülkemizi, dünyayı etkiliyor. Elbette herkesi farklı farklı etkileyecektir. Ayrıca bu yeniay zamanı mars- satürn ve venüs-plüton arasında gergin açı kalıpları meydana geliyor. O yüzden o harika, güzel etkilerle, yeni başlangıçlara vesile olmasıyla bahsettiğimiz yeniay, yılın en zorlayıcı yeniaylarından biri oluyor. Elbette güzel etkileri de var fakat zorlayıcı yanlarını dikkate alır, ona göre hareket edersek yara almadan kurtuluruz. 

Peki genel olarak etkileri hakkında bilmemiz, yapmamız veya yapmamamız gerekenler neler?



📍Bu dönemde özelinizi pek paylaşmayın, sır tutmak önemli.
📍Yolculuklarda dikkatli olun, özellikle deniz ulaşımını, deniz aşırı yerleri etkileyebilir.
📍Emlak, toprak,aile,miras,yeni yerleşimler açısından şanslı olunabilir.
📍Şüphenin olduğu ilişkiler bitebilir, bazı küsler ise barışmak için bir araya gelebilir. Yani tam ilişkiler için yeni kararlar alma dönemidir. Eski aşklardan haberler alınabilir. İlişkilerde kıskançlık,arzu,tutku artabilir.
📍Ticaret, satış pazarlama, eğitim ,sosyal medya, iletişim, seyahat sektöründe, kariyer konularında yeniay destekleyicidir fakat mars satürn biraz çok çalışmayı gerektirebilir. Yani çok çalışmadan bu alanlarda başarı olmanın mümkün olmadığı bir süreçtir. 
📍Teknoloji, internet konularında destekleyicidir; website açmak, yeni uygulamalar çıkarmak için uygundur.
 📍Yoğunluk, organizasyon, toplantılar artabilir. İş hayatında zorlayıcı ilişkiler olabilir. 
📍Üstlerle, yönetici, müdür vs gibi kişilerle veya aile büyükleriyle tartışmaktan uzak durun.
📍Kariyerle ilgili bir kavşaktan geçilebilir, yeni adımlar atılabilir.
📍Geçen sene bu zamanlarda neyi yarım bıraktıysanız o konu tekrar karşınıza çıkabilir, onu tamamlamak için çaba verebilirsiniz.
📍Gazeteciler, eğitimciler, yazarlar açısından zorlayıcı bir süreç olabilir. Bu dönemde yalan, sahtecilik, taklit, korsan, dedikodu artabilir.
📍Bu dönemde sınavlar olabilir; yeni eğitimlere, kurslara başlanabilir;iş görüşmeleri yapılabilir. 
📍Finans konularında gelir gider dengesinin iyi ayarlanması gerekiyor. Finansal kazançları arttırmanın yolları bulunabilir.
📍Yeni insanlarla tanışılabilir, yeni sosyal ortamlara girilebilir.
 📍Evliler aşk ve çocuklarla ilgili konularda gerginlik, stres yaşayabilir. Tavsiyem boş yere gerilmeyin. Ciddi kararları bu süreçte almayın.
📍Taşınma,yer değişikliği,okul değişimi olabilir.
📍İş hayatında takıntılı davranışlardan uzak durulmalı,üstleri olanların üstlerin, yönetici, müdür vs kişilerin söylediği şeyleri aşırı takmaması gerekiyor.
📍Eleştirilere bu dönemde peki deyip biraz kulak tıkamakta, işe güce devam etmekte fayda var.
📍Bu dönemde dedikodu, yalan dolan haberler artabilir; kulak asmayın.
📍İki yüzlü insanların gerçek yüzünü görebileceğimiz bir dönemdir.
📍Yaratıcılık, entelektüellik, merak artabilir; fakat fazla meraklı olmamakta, aşırı eleştirmemekte fayda var.
📍Kol, bacak, kaslar, eklemler daha hassas olabilir. Zedelenme, yaralanma, burkulmaya dikkat. Ayrıca alerjik rahatsızlıklar, KBB ile alakalı sağlık sorunları olabilir. Estetik, kozmetik harcamalar artabilir.
📍Bu dönemde önemli ve aşırı büyük yatırımlar yapmayın, finansal riskler almayın.
📍Duygusal olarak stresli, gergin bir dönem olabilir. Duygusal konularda önemli kararlar almayın.
📍Yanlış anlamaya, anlaşılmaya açığız, hemen esip gürlememeli.
📍Sabırlı olunması gereken bir dönemdir zira sabırsızlık artar.
📍Eleştirme, memnuniyetsizlik artabilir. Olaylar abartılabilir fakat aşırı büyütülmemeli.
📍Rekabet artabilir, iş hayatında düşmanlıklar olabilir.Kıskançlık artabilir.
📍İş hayatında ve ticari hayatta saldırgan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.
📍Başarısızlık korkusu, şüphe artabilir.
📍Fazla spor yapmamalı bu dönemde, bedenen daha hassas olunan bir dönemdir.
📍Aşırı gergin,sinirli olunabilir; duygular, öfke kontrol edilemeyebilir.
📍Kendinizi göstermek, karşınızdakini memnun etmek daha zordur, işte başarılı olmak için ancak çok enerji harcamanız, çok çalışmanız gerekir.
📍Zalimlik, zorbalık, kavga artabilir.
📍Sokakta takip edilme, laf atma, taciz durumları olabilir; aman dikkat. Özellikle geç saatte dışarıda dolaşmamak lazım. 
📍Libido artışı sebebiyle ilişkilerde arzular öne çıkabilir, duygusal, romantik paylaşımlar pek olmayabilir. 
📍Tutkular,arzular artarken hayatınızda birinin olmasını isteyebilirsiniz ama bu dönemde yeni ilişkiye başlarken temkinli olmakta fayda var. 
📍İlişkilerde partnerle ego savaşı, kaprisler, saygısız davranışlar vs olabilir.
📍Duygusal derinliği olmayan ilişkilerin başlamasına sebep olabilir.
📍Aldatılma korkusu artar, bu da şüpheci davranmaya sebep olur. 
📍Bütçeyi aşacak ödemeler yapmaya sebep olabilir, banka ödemelerinizi düzenli yapın, faiz yemeyin.
📍Arkadaşlarla güç mücadelesine girilmemeli.
📍Bu dönemde ilişkilerde hayal kırıklığı, gurur veya ego savaşları olabilir.
📍Din, dini/kutsal mekanlar, din adamları, dini ilgilendiren konularda gerginlikler olabilir.
📍İstekler, yeni girişimler kolay kolay kabul edilemeyebilir.
📍Bazı konularda engellenmiş kısıtlanmış hissedilebilir.

Dediğim gibi herkes farklı farklı etkilenecektir, ancak kişi bazlı etkileşimleri anlamak için kişiye özel bakım yapmak gerekir. Eğer kendi haritanıza etkisini merak ederseniz online danışmanlık için astroserocum@gmail.com'a mail atabilirsiniz.

İşte böyle bir süreç...
Herkese güzel etkilerini hissedeceği mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereket ve aşk dolu günler dilerim!

Sevgiler,
AstroSero

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)

Merhabalar, 9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’ da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek.  Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek.  Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu.  Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek.  Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek. Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabi

2 TEMMUZ 2015 OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ

2 temmuz perşembe günü sabah 05:20 sularında oğlakta bir dolunay meydana gelecek. Biliyorsunuz yeniay yeni başlangıçlar demekken dolunay bitişler, geçişler demektir. Yani bu süreçte bazı şeyleri netleştirecek, bir karara varacak, yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız.  Bu dolunay milliyetçilik duygusunu daha da arttırabilir. Politik, hukuki, siyasi konuları ve liderleri de ilgilendirecektir.  Dolunayda vega yıldızı bulunduğu için aslında biraz zorlayıcı etkilere sahip özellikle dünyayı ülkemizi ilgilendiren konularda. Mesela toplu ölümlere sebep olabilecek bir dolunay olduğu aşikar.Ayrıca sanatçıları da etkileyebilir özellikle müzik dünyasını, gazetecileri, oyuncuları.  Yağışları arttırıcı bir dolunay da diyebiliriz çünkü su grubu da etkin hissediliyor. Yani ya yağışlı bir temmuz olabilir ya da su ile ilgili bazı problemler olabilir.  İlişkilerde tamam mı devam mı sorusuna yanıt bulmamızı sağlayacak. Artık bıçağın kemiğe dayandığı ilişkilerin, evliliklerin