Ana içeriğe atla

9 TEMMUZ OĞLAK BURCUNDA KANLI DOLUNAY! (TÜM BURÇLARA)


Merhabalar,

9 TEMMUZ’da, sabah 06:06’da  oğlakta kanlı denilebilecek bir DOLUNAY gerçekleşecek. 

Her zaman söylediğim gibi, yine bu dolunayın sadece oğlakları değil; tüm dünyayı, insanlığı etkilediğini tekrar belirtmek istiyorum. Fakat hepimizi farklı farklı evlerden etkileyecek. Mesela Türkiye’yi ortaklık ve evlilik evi dediğimiz 7. evden etkileyecek. 

Neden kanlı dolunay diyoruz? Çünkü bu dolunay mars ve plüton etkilerini hissettirecek. Yani hırslı, cesur, mücadele etmek isteyen, kıskanç, inatçı, ciddi bir dolunay bu. 

Bazı alanlar açısından bize mücadele yeteneği kazandırıp, istediklerimiz için sonuna kadar savaşmamız gerektiğini öğretecek. 

Ticaret, iş, kariyer, para konularında mücadele edilmesi gerektiğini ve gereksiz münakaşalara girilmemesi gerektiğini gösterecek.

Tartışmaya çok açık bir dolunay. Hemen hemen herkesin birbirine saldırmak isteyeceği, birbirini kıskanabileceği, dişlerini göstereceği, kin, öfke, kibir gibi kötü duyguların açığa çıkabileceği bir süreçtir. O yüzden insan ilişkilerinde çok dikkat edilmesi gerekiyor. 

Ticarette, alım satım işlerinde, parasal konularda, borsa, bankacılık işlerinde dikkatli olunmalı. Bir yandan parasal konularda cimri davranmaya sebep olurken bir yandan da ticari konularda zorlanmaya sebep olabilir. 

Bu dolunay sayesinde insanların niyetlerini daha kolay anlayacağız gibi duruyor. Bizimle ilgili kötü düşünceleri olan insanları, art niyetlileri daha çabuk sezeceğiz. Tabii bu dönemde kıskançlık, şüphe, yargılama, sürekli laf söyleme vs. gibi negatif durumlar da artabilir; böyle durumlardan kendimizi çekmemiz, uzaklaştırmamız lazım. Negatif enerjili insanlardan uzaklaşmakta fayda var. 

Bu dönemde hırsları yüzünden saçma sapan davranan insanlarla karşılaşabiliriz, özellikle de iş hayatında. Umursamamak, onlara verilecek en güzel cevaptır. Çünkü kimileri kendilerine rakip arar, karşı tarafı mutsuz etmekten hoşlanır, bundan beslenir yani. Bu besiyi onlara vermemek gerekiyor. 

İnsanların fikirlerine karşı saygılı olmak gerekiyor bu dönemde. Ben her şeyi bilirim, benim dediğim doğru gibi egolu ve kibirli bir tavırla hareket ederseniz, kaybedersiniz. 

Oğlak dolunayının ilgi alanları daha çok ordu, siyaset, hukuk, bilim, mühendislik, inşaat sektörü, büyük şirketler, ticaret ve paradır. Belki bu alanlarda biraz zorlanmalara sebep olabilir. 

Dünyada ve ülkemizde bazı volkanik faaliyetlere, ufak tefek depremlere, yangınlara sebep olabilir. 

Türkiye’de ünlü isimlerle ilgili boşanma, ayrılık haberleri gündeme gelebilir. Sınırlarımızla ilgili gerginlikler olabilir. Suikast, saldırı vs. durumlarına karşı da dikkatli olunmasında fayda var. 

Ortaklaşa işlerde zorlanmalar olabilir. Bazı ortaklıkların feshedilmesi de gündeme gelebilir. 

Çocuklar, gençlerle ilgili zorlu, üzücü haberlere sebep olabilir. (Umarım olmaz.)

Kadınlarla ilgili haberler artabilir. Kadınlar arası kıskançlığın değil; dayanışmanın artması gereken bir dönemdir, 

Açıkçası genel olarak güçlü enerjiler barındırdığı için kalabalık ortamlardan uzak durmakta fayda var.

9 Temmuz'daki adalet yürüyüşünde güvenlik önlemlerinin arttırılması da gerekebilir. 

Dolunayın güzel etkilerini ise iş ve kariyer anlamında görebiliriz. Bu dönem işlere odaklanmak, yeni iş kurmak, terfi almak, ciddi işlerin halledilmesi, yeni iş görüşmeleri, yeni teklifler anlamında olumlu olabilir.  İş ve kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler olabilir, bu konular daha ön planda olabilir. Sorumluluklar artabilir. 

Bu dönemde iş hayatında üstlerle tartışmaktan uzak durmakta fayda var. Aşırı hırslı davranmak bu dönemde geri tepebilir. 

Dolunayın oğlak görünümü dişler için harekete geçilmesi gerektiğini gösteriyor. Eğer ertelediğiniz bir diş bakımı varsa mutlaka yaptırın. Ayrıca bu dönemde cilt, kemik, eklemler de daha hassas olabilir. 

Bağımlılıklarınızı bırakmak için de en uygun süreçtir. Sizi zorlayan her ne varsa geride bırakmanız için alın size fırsat! Birine karşı mı bağımlısınız yoksa sigara, çay, kahve vs gibi bağımlılıklarınız mı var ve bırakmak mı istiyorsunuz? Bu dolunayı değerlendirin derim! Her türlü bağımlılıktan kurtulmak için ideal bir zamandır. 

Herkese hırslarının içinde kaybolmadan mücadeleci bir ruhla hareket edip hayata azimle sarılacağı, mantıklı, akıllı hareket edeceği, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta dilerim!!!

Not: Kendi haritanıza etkilerini merak eder veya kişisel astrolojik haritanızla ilgili detaylı bir bilgi almak isterseniz astroserocum@gmail.com adresinden mail ile veya instagram: astrosero adresinden ulaşabilirsiniz. 

Sevgiler,
AstroSero 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATÜRN RETROSU, MERKÜR RETROSU, 11 NİSAN DOLUNAY ETKİLERİ VE 16 NİSAN REFERANDUMU

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜNDE YOK YOK! 6 Nisan’da satürn retrosu başladı 26 Ağustos’a kadar bu retro devam edecek. 9 Nisan’da merkür retrosu başlıyor, 4 Mayıs’a kadar devam edecek.  Venüs retrosu da hala devam ediyor, 15 Nisan’a kadar da devam edecek.  11 Nisan’da terazide dolunay gerçekleşiyor.  Ve bu kadar retroların olduğu bir dönemde bir referandum gerçekleşecek. Sonuçlar ne olursa olsun retrodan etkileneceği kesin!  SATÜRN RETROSU  İlk olarak; SATÜRN RETROSU bazı şeyleri daha net görmemizi sağlayacak. Satürn hep engelleyici, kısıtlayıcı gezegenmiş gibi düşünülür fakat çok fazla retronun sizi kısıtlayacağını düşünmüyorum, yani en azından çok fazla fark etmeyeceğiz çünkü uzun zamandır aslında kısıtlamalar, engeller söz konusuydu. Satürnün yay burcunda retro harekette bulunması yayın sembolize ettiği konuları etkileyecek. Yayın sembolize ettiği konular neler?  Özgürlük, küçük grupların bağımsızlığını ilan etmesi, seyahat, ulaşım, eğitim, akademik kariyer, yüksek öğ

21 AĞUSTOS 2017 TAM GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Herkese merhaba!  21 Ağustos günü merakla beklediğimiz güneş tutulması gerçekleşecek! Ülkemizden gözlemlenemeyecek olan tutulma Amerika, KB Afrika, KD Asya, Avrupa’nın batısı gibi pek çok yerden gözlemlenebilecek. Tutulma aslan burcunda gerçekleşiyor ama tabii ki sadece aslan burçlarını etkilemiyor, tutulmanın ana konuları aslan etkisinde. Tutulma Amerika’yı çok önemli ölçüde etkileyebilir. Amerika’nın hayatında çok önemli başlangıçlara sebep olabilir. Amerika’nın yakın gelecekte alacağı kararlar, tüm dünyayı etkileyecek nitelikte olabilir. Ülkemize bakacak olursak, Türkiye’nin 3.evini etkileyecek bir tutulma. Türkiye saatiyle 21:20 civarında max seviyeye çıkacak.  Ülkece kibirli, egolu bir tavra bürünebiliriz önümüzdeki 1 ay boyunca.  Tutulma iklim değişiklikleri, ufak tefek deprem, yangın, sel, yoğun rüzgarlar ile ilişkili olabilir. Tutulmadan sonraki 1 ay boyunca bu tarz olaylara açık olunabilir, dikkat etmekte fayda var.  Sağlık olarak kalp, dolaşım sistemi